Klaar om samen met ons het seizoen te openen?


Op zaterdag 18 mei 2024 is het eindelijk tijd voor ons 'Season Opening Event'. Deze feestelijke seizoensopening gaat gepaard met veel mooie aanbiedingen, kortingen, verlotingen, hagelnieuwe producten en leuke demonstraties van meer dan 35 bekende roof- karper- en witvissers. Professionals die je tijdens deze dag het hemd van het lijf kunt vragen.


Wat is er allemaal te doen tijdens ons Season Opening Event?


De komst van het mooie weer en het eindigen van het gesloten seizoen is voor veel sportvissers hét moment om de hengels af te stoffen. Er kan weer worden gevist! Om je goed voor te bereiden voor het komende seizoen ben je bij Zunnebeld aan het juiste adres. Deze hele dag (zaterdag 18 mei 2024) staat namelijk in het teken van jouw hobby: vissen! 

Tijdens onze Season Opening Event ontvang je in onze winkel (aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle) 15% directe korting op al ons kleinmateriaal! Ook zijn er meerdere bekende vissers aanwezig die al je vragen beantwoorden en leuke demonstraties verzorgen. Ook zul je de nieuwste producten te zien krijgen en worden er producten verloot.

Kortom, zet 18 mei alvast met viltstift in je agenda. Dit wil je niet missen!


Zet het alvast in je agenda

Voor alle roofvissers!

Het gesloten seizoen zit er bijna op en dus is het tijd je goed voor te bereiden voor het komende seizoen! Je wilt immers goed beslagen ten ijs komen, toch? Wij, van Zunnebeld helpen je graag met deze voorbereidingen. Tijdens ons Season Opening Event profiteer je namelijk van 15% directe korting op al ons kleinmateriaal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld haken en dreggenstaaldraadtangenstingersloodtungsten en nog veel meer!

Wij kunnen ons geen beter moment bedenken om je tackleboxen aan te vullen dan tijdens ons Season Opening Event. Bij ons heb je namelijk echt wat te kiezen. Uit zowel alle grote als alle kleine merken

En heb jij altijd al advies willen hebben van vissers als Luc Coppens, Toon van Ham, Chris Bloemert of Niels Pelsman? Zij, en nog veel meer roofvis specialisten zijn zaterdag 18 mei aanwezig om jouw vragen te beantwoorden! Wil je weten welke bekende vissers allemaal aanwezig zijn? Je vind ze hier.  


zet het alvast in je agenda

Voor alle karpervissers!

De maand mei is de periode om de karpers te belagen. Het water is lekker opgewarmd waardoor de karpers actief op zoek gaan naar voedsel. Het moment voor jou als karpervisser om je slag te slaan. En niet alleen aan het water, maar ook bij Zunnebeld. Bij ons profiteer je tijdens ons Season Opening Event van 15% directe korting op al je end tackle. Van haken tot wartels, van lood tot kant-en-klare systemen. Dat is een korting waar je 'U' tegen zegt, toch?

Ook zijn er tijdens ons Season Opening Event vissers als Erwin Vos, Arjan Braad, Jasper Smit, Matthijs Lourens, Jasper Smit en Piet Vogel aanwezig die je het hemd van het lijf mag vragen! 

We zien je op 18 mei graag bij ons in de winkel aann de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle! Tot dan!


zet het alvast in je agenda

Voor alle witvissers!

Als witvisser kun je bij Zunnebeld je hart ophalen. In onze winkel aan de Van Karnebeekstraat vind je namelijk een enorm assortiment voor het vissen met de feeder, de matchhengelmethodfeeder en natuurlijk de vaste stok

Tijdens ons Season Opening Event (18 mei 2024) ontvang je bij ons in de winkel maar liefst 15% directe korting op al ons kleinmateriaal! Denk hierbij aan hakenkant-en-klare onderlijnen, wartels en loodkorven en methodfeeders. Kortom, alles wat belangrijk is voor het vangen van meer vis!

Gedurende dit event vind je bij ons in de winkel ook verschillende bekende witvissers die je graag het achterste van de tong laten zien. Vissers als Arjan Braad (Guru), Peter Urscheler (Preston) en Sjoerd van Huizinga (Cresta) zijn die dag aanwezig om jou verder te helpen in je visserij. 


zet het alvast in je agendaZaterdag 18 mei 2024: zet het in je agenda! 


Zaterdag 18 mei 2024 is het dus zover: Zunnebeld's eerste officiële 'Season Opening Event'. Een feestelijke dag die helemaal in het teken staat van het nieuwe seizoen. Gedurende de hele dag profiteer je van 15% directe korting op kleinmateriaal. Bij ons in de winkel lopen meer dan 20 professionele vissers rond die je het hemd van het lijf mag vragen. Daarnaast zullen ze ook meerdere nieuwe producten demonstreren. 

Heb jij zaterdag 18 mei nog vrij in je agenda, breng dan eens een bezoekje aan onze winkel. Het wordt een leerzame en gezellige dag. Dat beloof ik!


Waar: Van Karnebeekstraat 73

Wanneer: 18 mei 2024

Tijd: 09:00 tot 17:00 uur


zet het alvast in je agenda